İmmuniteti gücləndirən təbii içki: badımcan sapı suyu
Azərbaycan mətbəxində sevilən tərəvəzlərdən olan badımcan yalnız dadı ilə deyil, sağlamlığa verdiyi töhfələrlə də diqqət çəkir.
Mediaxeberleri.Az bildirir ki, yeməklərdə çox zaman yalnız iç hissəsi istifadə edilən badımcanın sapı isə əslində böyük bir şəfa mənbəyidir.
Düzgün istifadə olunduqda badımcan sapı orqanizm üçün faydalı təbii içkiyə çevrilə bilir.
Flavonoid və polifenol baxımından zəngin olan badımcan sapı, güclü antioksidant təsiri ilə immuniteti möhkəmləndirir.
Mütəmadi istifadədə həm xəstəliklərdən qoruyur, həm də dəri sağlamlığını dəstəkləyir.
Oxunub: 44
Xəbəri paylaş
Paylaş: